Bericht versturen

Xiamen New KaiHang Machinery Co., Ltd

Doe wat wij, zeggen zeggen wat wij doen!

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: NKH-broodje het vormen zich
Aantal werknemers: 15~25
Jaarlijkse omzet: 1000000-1500000
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

NKH-de machines zijn een ervaren fabrikant van een brede waaier die van broodje machines, zoals paneel/dakwerk de gesneden lijnen van het het metaaldek van tegel/purlin /ridge GLB /pipe//aan lengte vormen & lijnen terugdeinzen die/machines/vouwend buigen machines, enz. plooien.

Meer dan 10 jaar van ervaring heeft ons om bewust van toegestaan te worden en de best practicen uit de hele wereld op te nemen. Het heeft toegestaan ons om de voorlichting van ons bedrijf van het belang van ontwerp, prestaties en kwaliteitsnormen in al aspect van de ontwikkeling en levering te ontwikkelen die van modern broodje lijnen de vormen.

De voortreffelijkheid is onze verwachting. Een verenigbare verplichting aan kwaliteit is iets wij door elk niveau van onze organisatie en elk individu binnen het handhaven. Hetzij werkend voor een deel of assemblage, de dienst of verkoop, neemt elk lid van het NKH-machinesteam aan het ontwikkelingsproces van elke machine deel die wij hebben gecreeerd. Wij zullen aan uw hoge normen door volledig voordeel van de ervaring, de creativiteit, en de wijsheid voldoen te nemen elk lid van ons team moet aanbieden. Ons algemeen doel is het best mogelijke resultaat voor u te verzekeren, die u helpen bij het produceren van winsten die goed-met een waarde van uw investering met een NKH-Machine zijn.

Wij zijn bereid om u in de wereld overal te ontmoeten om uw broodje te bespreken vormt vereisten en u wordt verwelkomd om Onze Afdelingschef Mevr. Lilly Zheng op +8615960251792 te roepen om uw aanvankelijk onderzoek te nemen.

DOE WAT WIJ, ZEGGEN ZEGGEN WAT WIJ DOEN!

Geschiedenis

NKH-de machines hebben broodje vormt lijnen en assemblage voor cliënten rondom de wereld vervaardigd. Deze 10 jaar van ervaring heeft ons om bewust van toegestaan te worden en de best practicen uit de hele wereld op te nemen. Het heeft toegestaan ons om de voorlichting van ons bedrijf van het belang van ontwerp, prestaties en kwaliteitsnormen in al aspect van de ontwikkeling en levering te ontwikkelen die van modern hoge snelheidsbroodje lijnen de vormen. _wij hebben leveren lijn aan ons velen en variëren overzee. Onze Internationale ervaring verzekert wij u een hoog niveau van verfijning kunnen aanbieden om uw vereiste machines efficiënt te produceren. Wij beloven u dat wij op onze eisen zullen leveren en dat wij u die van efficiënt zullen voorzien, nauwkeurig en hoge snelheidsbroodje lijnen vormen aan een economische prijs en van een zeer niveau van betrouwbaarheid.

Dienst

NKH-de machines zijn een ervaren fabrikant van een brede waaier die van broodje machines, zoals tegellijnen, purlinlijnen, randglb lijnen, buis en pijplijnen, de lijnen van het metaaldek, paneellijnen vormen en machines, besnoeiing vouwen aan lengtelijnen, die lijnen enz. scheuren. Wij zijn zeer ervaren en non-stop met het ontwerpen van hoge snelheidslijnen om lijnen te snijden om de hoge snelheid en de hoge nauwkeurigheid van de gebeëindigde delen te verzekeren.

Ons Team

De grote mensen maken grote machines. Onze mensen zijn onder het beste u ooit zult vinden. Aangezien wij blijven groeien, ontvangt elk nieuw lid van het NKH-machinesteam uitgebreide, aan de gang zijnde opleiding aangezien zij zij aan zij met onze ervaren veteranen werken. Wij begrijpen het belang van groepswerk om tot een superieur product te leiden. En wij willen onze klanten het welkom heten, geen-druk, nuttige atmosfeer bij ons bedrijf hier ervaren. Een aankoop met ons betekent dat u zal worden gehoord, en dat u hoogst in het nemen van besluiten over uw orde zult geïmpliceerd. En uw machine zal worden ontworpen om decennia te duren, die ononderbroken winsten voor uw zaken verzekeren zolang u het hebt. Als er ooit een probleem met uw machine is, zal onze de dienstafdeling gelukkig zijn om u in een geschikte en nuttige manier bij te staan om u te krijgen file en snel het lopen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in